Pannkakor på hemkunskapen

På måndagsmorgonen lagade vi pannkakor på hemkunskapen. Så himla gott & trevligt!  Sedan duktade vi fint med tända ljus. Måste nog säga att hemkunskap är ett av de roligaste ämnena (om man får laga sådana goda saker som pannkakor). Dock är det teori varannan gång, vilket inte är lika roligt. 
Har du hemkunskap? Vad tycker du om det? 
 


Kommentarer
Benevolent

Hallåhalli Saga!
Visst är hemkunskap roligt? Som du skrev "m man får laga sådana goda saker som pannkakor", hihi. Men jag tycker det är trevligt och mysigt. Vi har faktiskt också på morgorna, haha.

Men ja, våra lokaler är inte så mysiga. Stinker lite gammal mat, det är enfärgade väggar, det är inte så direkt mysigt. Och vi ska ALLTID skriva en matrapportnings-lapp innan. Alltså massor frågor, vilka ingridiernser vi hade i, och hur vi gjorde, vilka redskap, hur vi skulle kunna göra det annorlunda..

Väääääldigt jobbigt! Och det drygaste är att den andra gruppen inte bör göra det, fytusan. Haha, blir riktigt arg på sådant. Riktigt dåligt.

Men ANNARS älskar jag hemkunskap och det blir ännu roligare då man hamnar med ens bästavän, som jag blev med idag. Det gick super! Haha, vi önskade båda två att vi kunde jobba tillsammans fler gånger, hoppas det hjälper.

Även fast våran lärare är väldigt sträng och oftast riktigt seriös. Haha. :)

Svar: Ja verkligen hihi. Tack för kommentaren Julia! :) Oh det lät inte dessvärre inte så bra, vår lokal är ganska bra, förutom att den är liten.
Saga

2013-09-11 @ 16:52:17
Evelina

Haha igår på hemkunskapen så gjorde vi också pannkakor :)

Svar: Härligt. Gick det bra? :)
Saga

2013-09-18 @ 10:06:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

komigensaga.blogg.se

Skriver om lite allt möjligt, från pyssel till kläder & vegetarisk mat.

RSS 2.0