Vill ha

Jag har ganska länge velat ha denna supersöta sjömansskolkostym från Bodyline. Funderar på att köpa den i orginalfärgen, alltså mörkblå men de pastelliga färgerna var såå gulliga de också. Gjorde ett glittrigt collage i Photoshop hihi. 
 

Water

Idag bläddrade jag igenom alla mina 8000 bilder på datorn, eftersom jag ska ladda över de på en hårddisk. I alla fall så såg jag några coola vatenbilder jag fotat i julas. Jag ändrade färgerna lite på denna bild och rundade kanterna. Tycker vattendroppar är väldigt fint och tänker fota lite liknande bilder snart igen. 
 
 
 

Pastelllila

Just nu sitter jag på mammas jobb och tittar på Tonårsbossen på datorn. Det är väldigt roligt att se hur tonårsbossen klarar det. Nyss gjorde jag detta collage med fina pastelllila kläder. Om ni klickar på bilden kommer ni till min polyvore! :D 
 

Blomsterdiadem

Igår var jag med Ebba och vi busade med Saffran, gick på Myrorna och pysslade. Vi gjorde denna superfina blomsterkrans med solrosor och vita rosor. Den har sammanlagt inte kostat mer än femton kronor att göra. Diademet kostade fem kronor på Myrorna, solrosorna kostade tio kronor (för fyra) och de vita blommorna kostade en krona för fyra stycken på en loppis. 
 

Get to know the monsters inside you

Idag var jag och Matilda på stan och jag köpa denna superfina tygkasse från Monki! Vi har bland annat lekt på en lekpark, sett film, busat med Saffran, bakat scones, ätit hallonsorbet & gått runt på stan. Mycket trevlig start på lovet. Hur har eran dag varit? 
 

Halloweenskal

Jag tänkte visa Halloweenskalet jag gjorde idag. Jag har gjort spökkakan, pumporna och klubborna i fimolera. Kommentera gärna vad ni tycker! 
 

Sushi för första gången

Idag har jag haft en mycket trevlig dag på stan med mamma. Dock var det fullpackat med folk eftersom 1) Det är helg 2) De flesta fick lön igår 3) En ny galleria har öppnat i vår stad. I alla fall så gick vi i lite affärer, sedan köpte vi hem vegetarisk sushi från Sagami och köpte godis och åkte hem till Saffran och myste. Alltså ni kan inte fårstå hur gott det var med sushi helt perfa, nu vill jag äta sushi varje dag. Som ni kanske anar var detta första gången jag åt sushi. Innan visste jag inte att det fanns vegetarisk sushi och har inte heller varit speciellt intresserad men det är nog bland det godaste jag ätit. Det var risrullar med bla. avokado, ärtsidor, philadelphia, paprika, tofu, morötter och omellet. 
 

Knytis

De två sista lektionerna hade vi knytis med klassen och tittade på en film som heter "I'll be there". Det var verkligen mysigt. Perfekt avlut av veckan och start av lovet. Dock åt jag så mycket att jag mådde aningen illa men gott var det verkligen. Själv hade jag tagit med cakepops. Här är en bild på allt fika och under ser ni vad jag smaskade på. Hur har eran dag varit? 
 
 

Ny familjemedlem

Är superglad att det är helg nu och så har jag höst/kulturlov veckan som kommer vilket jag verkligen behöver. Idag åkte vi till Ebba och hämtade Saffran, så ni bor han hos oss. Han verkar verkligen trivas, nu utforskar han sitt nya hem, leker med sina leksaker och gossar med oss. Han har kurrat ändå sedan han kom hit vilket är såå underbart. Saffran är världens mysigaste och finaste katt. Här är en bild på Saffran som jag redan lagt ut på bloggen, men den är så söt. Kommer posta massa bilder nu när han flyttat in hihi. 
 

Senapsgult (tidsinställt)

Hallo! Detta inlägg är tidsinställt, så att ni får ett inlägg även när jag är i skolan. Gjorde ett inspirationscollage i Polyvore, vanligtvis gör jag collage i Photoshop men tycker denna sida är superbra. Lite som att klippa och klistra från tidningar. Tykcker mycket om denna outifts med Beatleströja, senapsgul kjol, skor i samma nyans och sommriga detaljer. Tycker ni om när jag gör collage? 
 

Underbara sockor

Igår kom sockorna jag beställt från Topshop! Så himla söta och roliga mönster. Hundar, marsvin, sparvar och gammelrosa med spets. 
 

Cake pops

I måndags bakade jag cakepops som jag dekorerade igår. De blev hur goda som helst, verkligen. Dock var det väldigt krångligt att göra och alla blev inte superfina. Men det gör inget, för de är ju snart Halloween och man kan säga att de är zombie-cakepops. 
 

Plugg

Ledsen att uppdateringen varit så dålig, men jag har verkligen fullt upp med läxor och dylikt. Hoppas det är okej i alla fall. Hade mysigt igår kväll när jag pluggade modern musikhistoria, drack varmchoklad och hade tänt mitt doftljus. 
 

Gifflar med pepparkakssmak!

Supersmaskiga! 
 
 

More wanties (tidsinställt inlägg)

Finns så himla mycket jag vill ha just nu, men såklart kan man inte köpa allt man vill ha. Men dessa Yankee Candles funderar jag på att beställa (eftersom de inte verkar finnas i min stad) och en handsprit från Body & Work's, är dock inte helt hundra på vilken jag ska beställa. Cinnamon buns verkar ju helt underbar, men det finns så många att välja mellan. Klicka härför att komma till webbutiken jag funderar på att beställa från. 
 

Min lunch från lördag

I lördags åt jag pasta med fetaost och spenatsås till lunch, vilket verkligen är supergott. Enkel och inte allt för mastigt. Är det bara jag som tycker olika pastasorter smakar olika? Egentligen gör de väl inte det, men formen gör stor skillnad, haha. 
 

Wanties

Jag hittade dessa två tjocktröjor på sheinside och är helt förälskad! Så himla fina, speciellt tröjan med Ben & Jerry's. Som ni kanske vet så älskar jag verkligen B&J's så den passar perfekt för mig. 
 

Saffran

Ledsen att jag inte uppdaterat på flera dagar, men jag har varken haft tid eller inspiration. Jag tänkte i alla fall visa en bild på min söta katt Saffran som snart flyttar hem till mig (snart är det bara en vecka kvar) 
 

Om min lördag

Igår var verkligen en supermysig dag med Ebba, Kajsa & Jennifer. Först fikade vi gott på ett café, skrattade och pratade om lite allt möjligt. När vi suttit där i lite mer än en halvtimme och Kajsa & Jennifer ätit resterna av min chokladmousse bestämde vi oss för att göra något annat. Vi gick runt lite på stan, men sedan såg vi parken som var täckt av röda höstlöv och sprang dit. Vi blåste såpbubblor, skrattade en hel del och spelade fin musik. När det börjat bli kyligt tog vi bussen till Ebba där vi gosade med kattungarna. När det började närma sig middagstid lagade vi en hemskt god vegetarisk pastasallad med avokado, sojabitar, fetaost, tomat och sallad som vi tog med oss till en lekpark. Det var redan mörkt ute, men det gjorde det hela bara mysigare. 
 

Äppelpaj

Igår bakade jag äppelpaj som jag sedan bjöd mamma och mormor på. Den blev sådär lagom mjuk och aningen krispig längst upp, precis som jag vill ha den. Jag gjorde även egen vaniljvisp som passar prima till den rykande heta pajen. Jag använde mig av detta receptet här
 

Gullig filur

Det är så himlans skönt att det är helg, känns som att jag verkligen behöver det. Imorgon ska jag träffa Ebba, Kajsa & Jenni vilket ska bli superkul, annars har jag väl inga planer. Jag tänkte i alla fall visa denna söta filur jag har gjort i fimolera. Det blev så gulligt när jag satte en klick decogrädde + lite strössel på dens huvud. 
 

Vegetariska tacos

I måndags åt jag vegetariska tacos med veganost, Crème fraîchedipp, avokado, gurka och tomat. Så sjukt gott, måste nog säga att det är min favoriträtt. 
 

Fimogrejer

Detta har jag gjort i fimolera i helgen. Jag har även gjort lite annat som jag kommer visa i ett annat inlägg. Spöket och pumporna hade jag tänkt använda till mitt halloweenskal. 
 

Kalas för min kusin

Idag har jag varit på kalas hos min kusin som fyllde 6 år igår, supermysigt verkligen. Vi åt en himla god och läcker tårta som jag dekorerade så fint. Som ni ser var det cakepops på tårtan, vilket jag verkligen älskar. Visst ser det gott ut? 
 

Mitt nya Iphoneskal!

Idag har jag promenerat/joggat i skogen och gått på stan. När jag kom hem har jag suttit och pysslat med fimolera som nu är i ugnen. Jag kommer visa er när jag är klar, hihi. Här får ni en bild på hur skalet jag gjorde igår (ni har väl inte misssat guiden?) ser ut när det är torkat och helt klart. Är nöjd, men den mörkrosa decosåsen blev röd när den stelnade, konstigt...
 

Decoden skal guide

Igår gjorde jag massor av decoden grejer, bland annat detta skal som jag har gjort en guide på. Hoppas verkligen ni tycker om den och jag blir superglad om ni kommenterar. 
 

Pysselgrejer

Imorse innan jag åkte till skolan öppnade jag paketet jag beställt från petiechu! Så himla mycket fina saker, jag är verkligen nöjd. Resin, decocream, decosåser & söta figurer. Jag kan inte vänta tills jag får börja pyssla, hihi. 
 

Fina ting

Tänkte visa mina fina muffinsformar och min slickepott jag fått av mormor för ett tag sedan. Längtar tills jag ska baka cupcakes nästa gång, hihi. Pingvinerna är så himla gulliga. 
 

-

Är i skolan just nu och vill helst bara krypa ner i sängen och läsa en bra bok. Är så trött och aningen illamående. Det är bra att vi bara har klassråd och svenska sedan får jag åka hem. Imorgon är det ju faktiskt fredag. I helgen ska jag pyssla en hel del, läsa, se på Idol och bara ta det lugnt. Vad ska ni göra i helgen? 
 
(bilden har inte något med inlägget att göra, men de är så fina) 
 

Om min torsdag

Idag har jag haft matematik, kemi, idrott & textilslöjd. De förstnämda ämnena är väl inte mina favoriter direkt, men det har ändå varit en bra dag. Just nu är jag hos pappa och vi har ätit god middag och Ben & Jerry's chocolatefudge brownieglass till efterrätt. Jag kan inte bestämma vilken som är min favoritsmak, det finns så himla många goda. Har ni någon favorit Ben & Jerry glass? 
 
 

Doftljus

Jag verkligen älskar doftljus, speciellt Yankee candles. Jag kan inte låta bli att köpa nya och vissa tänder jag aldrig. Detta är min samling just nu (+ två till större som inte är med på bild och ett annat från Lagerhouse, så jag har sammanlagt tio) Har ni någon favoritdoft? Jag kan verkligen inte bestämma mig. 
 

komigensaga.blogg.se

Skriver om lite allt möjligt, från pyssel till kläder & vegetarisk mat.

RSS 2.0